Livrare comenzi

Comanda se transmite de către serviciile noastre către curier, informând utilizatorul despre costul acesteia in timpul procedurii de achizitie și înainte de finalizarea acesteia. Livrarea comenzilor se face numai prin curier la adresa indicate pentru livrare.

Expedierea comenzilor se va face ulterior formalizărea plătii. De reținut că departamentul nostru de Serviciu Clienți vă vom ține la curent cu privire la starea acestora în timpul pregătirii și expedierii ori de câte ori doriți.

Toate produsele au o garanție de 2 ani de la data facturii, cu excepția produselor identificate corespunzător care au o garanție mai mică deoarece sunt astfel reglementate.

Este dreptul Utilizatorului de a accepta ca o livrare să fie recepționată de o altă persoană decât Utilizatorul, cu condiția ca această persoană să fie prezentă la adresa furnizată. În cazul în care nimeni nu este prezent la momentul livrării sau din orice cauză ce stă în sarcina Utilizatorului, recuperarea comenzii în curs de livrare se va face de către acesta.

Termenul de livrare

Glowify se obligă să proceseze toate comenzile și să expedieze produsele comandate (în limita stocului disponibil) în termenul maxim de 72 de ore de la data efectuării fiecărei comenzi. Produsele sunt considerate livrate în momentul predării acestora către curier.

Comenzile plasate de clienți din Uniunea Europeană prin intermediul acestui site vor primi documentele comerciale (precum factura) în limba română iar achiziționarea produselor este guvernată de legile din România și de termenii și condițiile acestui site.

Vânzările pe site-ul www.leminimacaron.ro sunt destinate doar consumului propriu (utilizării directe) de către client. În acest sens, societatea S.C. Glowify S.R.L. își rezervă dreptul de a anula în mod unilateral orice comandă care depășește volumul uzual comandat pentru tipul de produs vizat, precum și comenzile care ridică semne de întrebare cu privire la scopul final de consum propriu al bunurilor sau care oferă indicii că ar avea drept scop probabil revânzarea bunurilor.

În cazul oricărei întârzieri atipice sau neașteptate, echipa noastră de servicii pentru clienți va contacta cumpărătorul pentru a vă anunța cu privire la incidentul care s-a întâmplat, pentru a decide dacă aveți un interes în continuarea procesului de comandă sau nu. În cazul lipsei stocului unui produs, veți fi informat despre termenul de livrare estimat pentru a vă confirma interesul. Odată ce comanda dumneavoastră a fost expediată, veți primi un e-mail de la noi cu numărul de urmărire.

Dreptul de retragere

Consumatorul are dreptul de a se retrage de la cumpărare fără nicio penalitate și fără a preciza motivul, în termen de 14 (paisprezece) zile de la livrarea produsului/produsului către același consumator sau către un terț desemnat de acesta sub condiția integralității bunurilor achiziționate. Integritatea substanțială a produsului care urmează a fi returnat este o condiție esențială pentru exercitarea dreptului de retragere.

În cazul mai multor bunuri comandate prin intermediul unei singure comenzi și livrate separat, perioada de exercitare a dreptului de retragere curge din ziua în care consumatorul, sau un terț desemnat de acesta, recepționează ultimului bun aferent comenzii.

Pentru a-și exercita dreptul de retragere, Consumatorul trebuie să urmeze următorii pași:

  1. Trimiteți o comunicare scrisă către Glowify la adresa email contact@leminimacaron.ro Comunicarea va conține o declarație explicită a deciziei de retragere din contractul de vânzare, cu indicarea numărului de identificare al comenzii relevante. Pentru a respecta termenul de retragere este suficient ca comunicarea să fie trimisă înainte de expirarea termenului de 14 (paisprezece) zile menționat anterior. Odată trecută această perioadă, nu se acceptă retrageri pentru produsele achiziționate.
  2. În termen de 48 (patruzeci și opt) de ore de la primirea comunicării referitoare la exercitarea dreptului de retragere, Glowify va comunica instrucțiunile de returnare a produselor. Costurile inerente expedierii produsului vor fi suportate integral de Utilizator/client.
  3. Ambalați produsul (eventual cu ambalajul original). Folosirea ambalajului original va preveni orice deteriorare in timpul transportului;
  4. Trimiteți produsul în termen de 14 (paisprezece) zile de la primirea instrucțiunilor de livrare;
  5. Glowify va rambursa toate sumele plătite de Consumator în termen de 14 (paisprezece) zile de la data la care a primit comunicarea că produsul a fost returnat în aceste limite de timp. Rambursarea se va face imediat de îndată ce Glowify revine în posesia proprietății și asigură integritatea acesteia.
  6. Rambursarea se va face folosind același mijloc de plată folosit de consumator pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care același consumator a convenit altfel. În orice caz, consumatorul nu suportă niciun cost ca urmare a rambursării.

Procedura de retragere menționată mai sus se aplică numai achizițiilor efectuate prin intermediul site-ului www.leminimacaron.ro.